I love my sex

HAHA alltså det måste väl vara klassiskt. Att chefen tar in en i kontoret för att prata med en. Jag blir ju såklart lite rädd & börjar tänka nää va fan har jag gjort nu !?

Sen visar sig ämnet vara; sex!!

It goes something like this;
Chefen - Senast när du & * jobbade tillsammans så såg vi att du gick in i omklädningsrummet. Stämmer det? Var du & * där inne tillsammans..?
Jag - (Lagom generad) Eeeh, jaaa..?
Chefen - Även om ni är tillsammans eller tycker om varandra eller något sånt, jag har inget emot det. Flera här på jobbet har det så, men snälla. Gör inte såna saker här, försök håll det utanför.. Kameran är nämligen kopplad till * (högre chefen).
Jag - ÄR DEN!?!?!?!? :O

Jag tror jag dog på en halv millisekund...

Might like you better if we slept together

Jävla skit. Jag vet ju hur såna killar är.. Ändå känner jag att jag kaaanske börjar falla för en sån.. & med "såna" menar jag, just det, blattar/invandrare..
Man vet ju hur vi tjejer tänker, typ nej då. Denna killen är annorlunda än alla andra jag har varit med innan. Och såklart det kan stämma, men denna gången är jag faktiskt lite rädd. Samtidigt som jag bara vill köra på & skita i mina tankar, bara göra det som känns rätt.

Det som känns jävligt gött (tro det eller ej) är att jag känner igen mitt gamla jag. Har just nu 3 killar på g.. En har jag i min närhet rätt så ofta, dom två andra är inte i samma stad men jag VET att den ena vill ha mig sooo bad och jag ska dit och markera mitt revir lite hade jag tänkt, samt att den tredje kommer hit & då blir det rätt så mycket nom nom! ; )

Vill inte ha för mycket känslor inblandade & är lite rädd att det börjar bli så. Men aja, jag kör på & så får vi se vart det leder!

"Faaan, jag kommer äta upp dig på måndag"
"Mmh, ät upp mig baby..." ; )

Design

Ska fixa designen, vet att den ser ut som crap nu men jag har faktiskt inga bra ideér på hur jag vill att den ska se ut. Men det kommer, håll ut! :)

Försöker få tiden att gå just nu så jag kan få åka till jobbet.. Dumt nog har jag ingen rast idag, synd. Är jävligt sugen på att busa runt nämligen, hehe. Måste säga att jobbet blir en aning lättare då när man har sitt ögongodis man även får pussa på & flörta med ; )
Men till helgen såå...

Därför skapade jag bloggen

Har skapat denna bloggen för jag är jävligt trött på att alltid sitta inne med mina tankar & känslor. Här ska dom skrivas ut helt fritt. Dock är det såklart anonymt - man vill ju inte att folk ska veta vem jag är för säkerhets skull! ; )

& såklart skrivs varje tanke ut, positiv som negativ!

Läs & njut! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0